Nacht van Kiwanis – Christmas Edition

Geplaatst op: 13/02/2019 door rikmoens in Uncategorized

Kiwanis-Facebook

Het was een geweldige avond!! Onze spetterende Kerstshow werd heel goed ontvangen door de ondernemers van Kiwanis Haspengouw! Meer van dat in 2019 !!

Kiwanis Sint-Truiden Haspengouw organiseerde op zaterdag 1 december 2018 de Nacht van Kiwanis – Christmas Edition. Doel was om mee kansarmoede bij kinderen de wereld uit te helpen. Samen met de MoBb Big Band werd het een prachtige avond in zaal Rvue op Stayen, uiteraard met een stevige After Party vooraf gegaan door een heerlijk diner.

Voor een impressie van hele avond, kun je een kijkje nemen op de website van Kiwanis Haspengouw.

Op onze media pagina vind je de foto’s van de MoBb Big Band terug!

Zanger(es) gezocht!

Geplaatst op: 30/03/2018 door rikmoens in Uncategorized

Zanger(es)-gezocht34

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en toekomstgerichte zanger en/of zangeres.

Als allround Big Band brengen wij een breed programma, waarmee we zowel vocaal als
instrumentaal kunnen uitpakken. Via diverse projecten brengen wij het betere werk van de grote jazz-klassiekers als Frank Sinatra, Michael Bublé of Cab Calloway en net zo goed Peggy Lee, Ella Fitzgerald of Dee Dee Bridgewater. Daarnaast schuwen we ook het commerciële swing jazz programma zeker niet.

Ben jij de zanger of zangeres die de show kan stelen en samen met deze geweldige full big band wil schitteren voor een enthousiast publiek?

Stuur dan als de bliksem, voor 20 april, een leuke demo van jezelf naar peter@mobb.be.

Begin mei organiseren we een leuke auditie waar je kan kennismaken met de band, en waar je een try-out zal zingen met deze geweldige groep.

Wij kijken vol ongeduld uit naar jouw inzending!

100 jaar jazz feat. RAFT trio

Geplaatst op: 22/08/2017 door rikmoens in Optreden

Image-MoBb-100YearsJazz-2017Dit jaar viert heel de wereld 100 jaar jazz. Het is 100 jaar geleden dat de eerste jazzplaat werd opgenomen. Toeval of niet, in datzelfde jaar werd één van de grootste jazz diva’s aller tijden geboren. Op 25 april 1917 zette Ella Fitzgerald voor het eerst haar keel open. Reden genoeg dus om te gaan grasduinen in de rijke geschiedenis van de jazz. Composities van bijna 100 jaar geleden tot recent geschreven jazz muziek.

En dat recent mag je letterlijk nemen: RAFT trio is een geweldig ensemble dat zal grooven en funken samen met de MoBb Big Band! Speciaal voor dit optreden arrangeren ze enkele nummers voor big band! Originele jazz muziek, vers van de pers. De perfecte brug tussen het verleden, het heden en de toekomst!

Het wordt een boeiende reis die ons van in New Orleans over New York tot in ons eigen Belgenlandje zal brengen. Zo zal Jan Nihoul muziek van de Brusselse vibrafonist Sadi spelen. Het zal lekker gaan swingen in de oudste stad van België!

Noteer dus zeker vrijdagavond 1 december in je agenda! Cultureel Centrum de Velinx in Tongeren is die avond een warme jazzclub voor onze muzikale reis. Kaarten kun je alvast reserveren via de muzikanten of via het onderstaande formulier.

Tot dan!

Gelieve na reservatie een overschrijving te doen op rekening nummer BE68 9796 5279 3534 t.a.v. MoBb vzw met vermelding van de door jouw ingevulde naam. Als het lukt, sturen we de tickets nog via de post. En anders liggen ze sowieso klaar aan de inkom! Alvast bedankt!

Sing! Sing! Sing!

Geplaatst op: 23/10/2015 door rikmoens in Optreden
Tags:, ,

Sing! Sing! Sing!Het wordt kouder, december nadert, tijd voor ons jaarlijks concert! Op 11 en 12 december laten we De Meersche in Wellen vanaf 20u30 weer lekker swingen!

Sing! Sing! Sing!

Uit de rijke geschiedenis van jazz vocals brengen we dit jaar een mooie mix van overbekende jazz hits. Recent ontdekten we aan het conservatorium van Maastricht de prachtige stem van de Letlandse Mara Berzina. Ondanks haar jonge leeftijd klinkt ze als een echte jazz diva! Met haar brengen we leuke Gershwin nummers naast andere standards. En uiteraard mag dit jaar zeker Ol’ Blue Eyes niet ontbreken! Frank Sinatra zou precies 100 jaar oud geworden zijn op 12 december. Daarom zal onze crooner Tom Cosemans opnieuw een ode aan The Voice brengen.

En de MoBb Big Band? We swingen als nooit tevoren! Je zult het merken aan enkele pittige hedendaagse swing jazz nummers naast leuke solo werken uit het repertoire van trompettist Chuck Mangione!

Ook dit jaar mogen we opnieuw rekenen op de medewerking van de leden van de Koninklijke Harmonie de Kluchtige Vrienden uit Wellen. Kaarten zijn aan 15€ verkrijgbaar bij deze leden als bij de leden van de big band zelf. Kun je niet wachten? Vul onderaan het formulier in om je kaarten te reserveren of stuur gerust een mailtje naar peter@mobb.be.

 

Zomer programma MoBb Big Band!

Geplaatst op: 23/06/2015 door rikmoens in Optreden
Tags:, , , , ,
Tribute to Frank SinatraHet belooft een warme en vooral swingende zomer te worden!

Op 26 en 27  juni kun je de MoBb Big Band vinden in Nederlands Limburg: 2 avonden na mekaar spelen we samen met een 80-koppig mannenkoor. Op vrijdagavond is dit in restaurant De Busjop in Heythuysen (Busschopperweg 9) en op zaterdagavond achter de kerk in Maasbree (Clockenslaghplein).

Elke zondagavond van juli en augustus is er Hasselt Muziekterras vanaf 19u. Wij zetten op 19 juli het Leopoldplein in swingende lichterlaaie met ons Tribute to Frank Sinatra!

De zomer sluiten we af in het eerste weekeinde van september met een uitstap naar Duitsland. Het dorpje Oberhundem viert een memorabele verjaardag en heeft ons uitgenodigd om het hele weekeinde voor sfeer te zorgen. Dit kan enkel door de schitterende klassiekers van Frank Sinatra te brengen natuurlijk!

 

Café Concert & MOBb Big Band

Geplaatst op: 23/06/2015 door Peter Dedrij in Optreden

http://www.cafeconcert.be

MOBb op Muziekterras Hasselt

Geplaatst op: 23/06/2015 door Peter Dedrij in Optreden

http://www.muziekterras.be

MOBb_muziekterras

Nieuw optreden!

Geplaatst op: 16/03/2015 door rikmoens in Optreden
Tags:, , , ,

MOBb affiche

De MoBb Big Band brengt opnieuw haar Tribute to Frank Sinatra! Op zaterdag 4 april kun je terecht in zaal Rooierheide in Diepenbeek voor een heerlijke avond volg van swing jazz en big band crooners. The Voice is opnieuw niemand minder dan Tom Cosemans!

Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar via de gemeente Diepenbeek op het telefoonnummer 011/491.900. Best niet te lang wachten: er zijn al heel wat tickets de deur uit…

Extra optreden!! –>Tribute to Frank Sinatra!!

Geplaatst op: 26/11/2014 door rikmoens in Uncategorized

extra optreden MoBb Big Band

 

Het optreden van de MoBb op zaterdag 12 december is helemaal uitverkocht!

Daarom organiseren we een extra optreden op vrijdag 12 december, de verjaardag van The Voice himself!

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van de band, de leden van de Koninklijke Harmonie De Kluchtige Vrienden uit Wellen of via peter@mobb.be!

Het belooft een heel mooi concert te worden, vol met swingende big band muziek. Ons Tribute to Frank Sinatra zal, naast de gekende hits van Ol’ Blue Eyes, doorweven zijn van Count Basie, Duke Ellington, Quincy Jones en andere grootheden uit de jazz geschiedenis.

Kom luisteren en genieten van de unieke sound van de MoBb Big Band samen met Tom Cosemans!

 

Tribute to Frank Sinatra

Geplaatst op: 15/10/2014 door rikmoens in Optreden
Tags:, ,

sinatraOp zaterdag 13 december zal de Meersche in Wellen swingen als nooit te voren! De MoBb Big Band brengt hulde aan Ol’ Blue Eyes: Frank Sinatra!

Blokkeer alvast je agenda! Binnenkort start de voorverkoop.